Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Ghylenn Descamps,Pop up-wenskaarten
  Pop up-wenskaarten
  stap voor stap zelf maken
  € 17.99
  Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Maak zelf prachtige pop-ups om als wenskaart te versturen

  Pop-up wenskaarten is een boek voor iedereen die het leuk vindt zelf pop-ups te maken. In dit boek vind je 20 ontwerpen die geheel stap voor stap worden beschreven. Het boek is ingedeeld in drie categorieën: makkelijk, gemiddeld en wat uitdagender

  Met patroontjes voor een bijenkaart, een bloemenkaart, een vogeltjeskaart, een kaart met een berglandschapje, een vosje, een dromenvanger, een koala, de Big Ben, de Eiffeltoren en nog veel meer leuke en kleurrijke pop-up patroontjes.


  Een pop-up-kaart is driedimensionaal en heeft bewegende onderdelen. Een gedeelte van de kaart is losgesneden en wordt gevouwen, zodat er, als je de kaart openklapt, een gedeelte naar voren komt. Voor het maken van pop-upkaarten heb je niet extreem veel materialen nodig: papier, hobbymesjes, hobbyschaartjes, lijm, een meetlatje, metalen liniaal, dubbelzijdig tape, plakband, een vouwbeentje en dit boek natuurlijk …


  • Het zelf maken van wenskaarten en het werken met papier komen weer helemaal terug!

  • Een laagdrempelig instapboek, maar ook erg leuk voor gevorderde kaartenmaker; met dit boek in de hand ga je gegarandeerd mooie kaarten maken!

  • Met patronen om over te nemen en heldere stap-voor-stapbeschrijvingen


  Ghylenn Descamps is grafisch ontwerper, fotograaf en illustrator. Ze schreef diverse hobbyboeken en maakte artikelen voor het populaire blad Marie Claire Idées.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  96 pagina's
  Met illustraties
  Juni 2022
  393 gram
  224 x 197 x 10 mm
  EAN: 9789000383696
  Forte

  Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen