Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gert E. Schuitemaker,Recept voor anti-aging
  • Gert E. Schuitemaker,Recept voor anti-aging
Gert E. Schuitemaker,Recept voor anti-aging
Recept voor anti-aging
mooi met voeding & voedingssupplementen. advies van een apotheker
Ortho Dossier
€ 16.80
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Schoonheid zit in een crèmetje, denken velen. Het klopt: op die manier kunt u veel doen voor uw uiterlijk. Maar echte schoonheid komt van binnenuit. Wie streeft naar een gave huid, gezonde haren en mooie nagels doet er verstandig aan eetgewoonten eens kritisch door te lichten. De stelregel dat `je bent wat je eet`, reikt immers verder dan het innerlijk.

Hier gaat het nieuwe boek van apotheker Gert Schuitemaker over.

Wist u bijvoorbeeld dat de huid pas als laatste aan de beurt komt bij de verdeling van vitaminen en mineralen? Dus pas na de vitale organen als hart, nieren en hersenen, en ook alle andere weefsels ín het lichaam? Aan onze buitenkant is daarom vaak als eerste te zien wat we van binnen tekortkomen. Dit is de reden dat eventuele voedingstekorten zich vaak het eerst manifesteren in huid, haren en nagels.

Dit boek gaat over een mooie buitenkant (beauty) en tegelijk een gezonde binnenkant (gezondheid). Voor man en vrouw, ongeacht de leeftijd. Iedere cel in het lichaam moet worden gevoed, elke dag opnieuw. Ook ons uiterlijk is goeddeels afhankelijk van de voedingsstoffen die we tot ons nemen. Een gevarieerd en mediterraan voedingspatroon kan een wezenlijke bijdrage leveren aan uw fysieke uitstraling, aangevuld met voedingssupplementen. Veel fruit en verse groenten zijn onontbeerlijk. Meer vis in plaats van vlees. En: minder hoogbewerkte voedingsmiddelen met snelle koolhydraten zoals wit meel en suiker.

Een praktische handleiding voor iedereen die `buiten- en binnenkant` in een goede conditie wil houden, met voeding en voedingssupplementen!


Extra informatie:
Ortho Dossier
Paperback / softback
96 pagina's
December 2015
159 gram
200 x 130 x 8 mm
EAN: 9789076161129
Uit Ortho Communications & Science B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen