Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gert E. Schuitemaker,Het gouden boekje voor het hart
  • Gert E. Schuitemaker,Het gouden boekje voor het hart
Gert E. Schuitemaker,Het gouden boekje voor het hart
Het gouden boekje voor het hart
voeding en voedingssupplementen met de 8 lifestyle-stappen
€ 11.50

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voor een gezond hart: denk aan uw voeding en aan orthomoleculaire voedingssupplementen. Eet mediterraan (met een glas rode wijn) of volgens het oerdieet, neem dagelijks een multivitamine en een voedingssupplement met vitamine C, `s winters met vitamine D en voor slechte viseters een voedingssupplement met visolie. Gebruik age-essentials bij het ouder worden. De bekendste zijn R-alfaliponzuur, L-carnitine en ubiquinol ofwel de `actieve vorm` van coënzym Q10.

In deze vierde druk van Het Gouden Boekje voor het Hart presenteert Gert Schuitemaker acht lifestyle-stappen om hart- en vaatziekten te voorkomen. De eerste vier hebben betrekking op voeding en supplementen. Blijven vier stappen over, waaronder lichaamsbeweging, stoppen met roken en het beperken van stress. De achtste lifestyle-stap is periodiek een check-up te laten doen. Bij deze laatste stap is er ook aandacht voor medicijngebruik (cholesterolverlagers en
tegen hoge bloeddruk), dat slechts een `alternatief` is voor een gezond en hartbewust leef-patroon. U begrijpt het al: ook deze stap wijkt af van wat u normaal gesproken bij de huisarts verneemt.

Anders dan de gemiddelde arts waarschuwt Schuitemaker niet tegen verzadigde vetten of een hoog cholesterol. Het échte gevaar schuilt in suikers, te veel linolzuur en in transvetzuren. Kortom: ongezonde voeding zoals fastfood. De remedie wordt gevonden in het tegendeel. Eet mediterraan-plus! Vul de mediterrane voeding, die rijk is aan vezels en goede vetten (vis), aan met voedingssupplementen. Met als bonus: een smakelijke en aangename lifestyle die niet alleen goed is voor uw hart, maar voor uw totale gezondheid.

Extra informatie:
Ortho Dossier
Paperback / softback
96 pagina's
Augustus 2013
161 gram
199 x 129 x 8 mm
EAN: 9789076161266
Uit Ortho Communications & Science B.V.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen