Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gerrit Jan  Zwier,Hoe schrijf ik een bestseller?
  • Gerrit Jan  Zwier,Hoe schrijf ik een bestseller?
Gerrit Jan  Zwier,Hoe schrijf ik een bestseller?
Hoe schrijf ik een bestseller?
€ 2.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

"Het is mij allemaal te braaf en te padvinderachtig. Maak het spannender, is mijn advies. Koester bijvoorbeeld eens de ambitie een erotisch wandelverhaal te schrijven, vol overspel en lage lusten. Een dergelijk verslag zou ik met genoegen tot mij nemen", luidt de goede raad van eenitgever in "Hoe schrijf ik een bestseller?".

Voor schrijvers zijn het barre tijden. Reisauteur Aaldert Oldekerk kan bogen op een paar succesjes, maar hij zal toch echt uit een ander vaatje moeten tappen om de status van goed verkopende A-auteur te bereiken. Na diep nadenken meent hij met "Mijn negerin", een spannend verhaal over wellust en overspel, maar ook over twijfel en verstikking, de gouden formule voor een bestseller gevonden te hebben.

Deze roman beschrijft een actueel thema, de strijd van een schrijver om de status van bestsellerauteur te bereiken. Tegelijk is "Hoe schrijf ik een bestseller?" een rondgang langs de reisthema`s en de reisboeken van Grrit Jan Zwier. Hij neemt u mee naar de Achterhoek, Ameland, het Ierse Connemara, de binnenlanden van IJsland en het winterse Zweeds-Lapland. Nu eens is de toon serieus, dan weer hilarisch. Een geheide bestseller!Extra informatie:

Paperback, slap kaft
160 pagina's
Maart 2013
247 gram
210 x 140 x 15 mm
EAN: 9789033003646
Friese Pers Boekerij Uitgeverij Noordboe

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel