Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • George van Houtem,De psychologie van het onderhandelen
  • George van Houtem,De psychologie van het onderhandelen
George van Houtem,De psychologie van het onderhandelen
De psychologie van het onderhandelen
de zeven psychologische inzichten waarmee je elke onderhandeling naar je hand zet
€ 25.00
24 Bij u in huis op: dinsdag


Onderhandelingen win je niet met rationele argumenten. Je krijgt alleen je zin als je gebruikmaakt van de juiste psychologische inzichten. In dit boek lees je welke strategieën het beste werken.

Tijdens een onderhandeling wordt je mensenkennis continu op de proef gesteld. Hoe goed ben jij in staat om te beoordelen wat jouw gesprekspartners denken en doen. Zijn ze geïnteresseerd in je voorstel? Hoeveel willen ze bieden? Zijn ze serieus, of wordt er een spelletje met je gespeeld?

Onderhandelingsexpert George van Houtem weet als geen ander hoe mensen zich gedragen tijdens een onderhandeling. In dit boek zet hij de belangrijkste psychologische mechanismen op een rij die jou en je gesprekspartners bewust en onbewust beïnvloeden. Ontdek hoe je andere mensen kunt beïnvloeden met framing, maak kennis met het ankereffect en tientallen andere beproefde strategieën.

George van Houtem is vennoot van Holland Consulting Group en mededirecteur van het HCG Onderhandelingsinstituut. Hij begeleidt onderhandelingen en traint en coacht op onderhandelingsvaardigheden en technieken. George is auteur van de bestsellers De dirty tricks van het onderhandelen en Onderhandelen als het heet wordt.


Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Oktober 2017
225 gram
215 x 135 x 15 mm
EAN: 9789461262455
Uitgeverij Haystack

24 Bij u in huis op: dinsdag