Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Geert Raaijmakers,Theo Raaijmakers geannoteerd
  • Geert Raaijmakers,Theo Raaijmakers geannoteerd
Geert Raaijmakers,Theo Raaijmakers geannoteerd
Theo Raaijmakers geannoteerd
€ 89.50
Levertijd: 5 tot 7 werkdagenMeer dan 40 jaar zijn met grote regelmaat beschouwingen van Prof. mr M.J.C.G. Raaijmakers (Theo Raaijmakers) verschenen op het gebied van het ondernemings- en effectenrecht. Zowel als boeken, oraties, bijdragen in juridische tijdschriften, preadviezen, en feest- en vriendenbundels, als ook meer dan 30 jaar in de vorm van annotaties in Ars Aequi. Zijn geschriften getuigen van een diepgaande kennis en doorwrochte, vaak vernieuwende visie op deze rechtsgebieden en hun onderlinge samenhang, waarin ook zijn brede ervaring binnen het internationale bedrijfsleven sterk tot uitdrukking komt.

Onlangs heeft Theo Raaijmakers zijn laatste annotatie in Ars Aequi
geschreven. Ter gelegenheid daarvan is in deze bundel een aantal eerder verschenen bijdragen van Theo Raaijmakers opgenomen, steeds voorzien van een korte reflectie van de hand van één van zijn promoti, naaste collegae of andere met hem verbonden vakgenoten.
De hierin opgenomen bijdragen zullen – hoewel van eerdere datum – de juridische lezer bepaald kennis en inzicht in de desbetreffende materie verschaffen.

Extra informatie:

Paperback / softback
Februari 2021
1231 gram
246 x 176 x 46 mm
EAN: 9789493199224
Ars Aequi Libri POD

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen