Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gale Boetticher,Een pleidooi voor vrijheid
  • Gale Boetticher,Een pleidooi voor vrijheid
Gale Boetticher,Een pleidooi voor vrijheid
Een pleidooi voor vrijheid
libertarisme in `t kort
€ 13.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


De libertarische beweging is de laatste jaren hard gegroeid. De Amerikaanse libertariër Ron Paul heeft, tijdens zijn pogingen om president van de VS te worden, honderdduizenden jongeren over de hele wereld geïnspireerd om zich te verdiepen in zijn gedachtegoed. Daarnaast zijn er in Nederland veel VVD’ers teleurgesteld geraakt in hun partij. Sommigen, die de VVD niet liberaal genoeg meer vinden, hebben in de libertarische beweging een nieuw thuis gevonden.

Dit pleidooi is bedoeld om geïnteresseerden kennis te laten maken met de libertarische filosofie. In zo’n twee uur leestijd worden onder andere de volgende vragen beantwoord: wat is het libertarisme? Hoe staat het libertarisme tegenover de vrije markt? Hoe zien libertariërs de overheid? En hoe ziet een libertarische samenleving er in grote lijnen uit?

Frank Karsten, auteur van De Democratie Voorbij: “Ik vind dat Een Pleidooi voor Vrijheid heel goed geschreven is. Niet te lang, goed gestructureerd en leest makkelijk weg. Een mooie aanwinst!”


Extra informatie:

Paperback / softback
96 pagina's
Met illustraties
December 2016
154 gram
210 x 145 x 9 mm
EAN: 9789082553116
Bert Boekenmans

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen