Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Fred Teunissen,Hemel onder Vuur
  • Fred Teunissen,Hemel onder Vuur
Fred Teunissen,Hemel onder Vuur
Hemel onder Vuur
Een diepgaand onderzoek naar chemtrails
€ 21.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenJournalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. In dit boek doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid.

Chemtrails bevatten nanodeeltjes van metalen en andere stoffen die zo onvoorstelbaar klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent. Ze worden opgenomen in vitale organen en veroorzaken daar ontstekingen die ons ziek maken.

Zoals Teunissen aantoont, is het `sprayen` maar één kant van de chemtrail-medaille. De andere is het `zappen`: het met hoogfrequente elektromagnetische energie doorstralen van de met chemtrails bewerkte atmosfeer. Ook dit zappen heeft ingrijpende gevolgen voor de gezondheid van al wat leeft en groeit.

De auteur pleit voor een SkyLab: een burgerinitiatief dat onafhankelijk van de overheid en met geavanceerde meetapparatuur vast gaat stellen wat er zoal uit de hemel op ons neerdaalt. Dit initiatief is onderdeel van zijn achtpuntenplan om het chemtrail-tij te keren.


Extra informatie:

Paperback / softback
260 pagina's
Met illustraties
November 2017
362 gram
213 x 137 x 22 mm
EAN: 9789491728273
Trophonios Publishing

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen