Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Frans Van Houten,Samen innoveren we Nederland
  • Frans Van Houten,Samen innoveren we Nederland
Frans Van Houten,Samen innoveren we Nederland
Samen innoveren we Nederland
EW economie lezing 2020
EW Boeken
€ 12.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenSamen innoveren we Nederland
EW Economie-lezing 2020
Frans van Houten, bestuursvoorzitter van Philips, over de concurrentiekracht van Nederland en Europa

Dit boek bevat de volledige en geannoteerde tekst van de EW Economie-lezing die CEO van Philips Frans van Houten maandagavond 30 november heeft uitgesproken in cultuurhuis Felix Meritis te Amsterdam. In verband met de coronacrisis sprak Van Houten voor een select publiek. Overige geïnteresseerden volgden zijn lezing online via een livestream.
Frans van Houten (60) leidt Koninklijke Philips als CEO sinds 2011. Hij studeerde economie in Rotterdam en werkt bij Philips sinds 1986. Van Houten hield zijn lezing, ruim drie maanden voor de Tweede Kamerverkiezingen, over de concurrentiekracht van Nederland en Europa.
De EW Economie-lezing is bedoeld als tegenhanger van de succesvolle HJ Schoo-lezing, waarmee EW elk jaar begin september het politieke seizoen opent. In de EW Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. De eerste EW Economie-lezing is in 2018 uitgesproken door de CEO van Shell, Ben van Beurden. In 2019 sprak Pieter Elbers, president-directeur van luchtvaartmaatschappij KLM.
Toegevoegd aan de tekst van de lezing is een interview met Frans van Houten door EW’s economieredacteur Marijn Jongsma.Extra informatie:
EW Boeken
Paperback / softback
112 pagina's
Januari 2021
143 gram
201 x 126 x 11 mm
EAN: 9789463480840
Uitgeverij EW

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen