Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  Franky Stevens,Financiële vrijheid na pensionering
  Financiële vrijheid na pensionering
  Hoe zelf uw persoonlijk pensioenspaarplan opstellen
  € 19.99
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Nadenken over de toekomst, het is iets wat we allemaal wel eens doen. We zien onszelf op onze oude dag rustig genieten en een zo zinvol mogelijke invulling geven aan ons bestaan. Hier staat tegenover dat koken geld kost en een degelijke pensioenplanning meer dan noodzakelijk is.

  Een goede pensioenplanning houdt echter ook rekening met de bescherming van uw vermogen voor onvoorziene omstandigheden. Op welk inkomen valt u terug bij langdurige werkonbekwaamheid? Met welk inkomen moet uw gezin verder in geval van een overlijden? Wat in geval van een zware hospitalisatie? Hoeveel kan ik maandelijks uitgeven na pensionering? Kan ik mijn naasten (kinderen en kleinkinderen) ondersteunen? Zal ik voldoende financiële middelen hebben om mijn volledige leven door te komen? Deze en nog veel andere vragen maken dat pensioenplanning een complex gegeven is.

  Dit boek kan dan ook als een handleiding worden gezien om te anticiperen op dergelijke vragen. Door middel van een onderbouwd systeem kan een langetermijn pensioenplan worden opgesteld zodat een gedegen financieel kapitaal kan worden opgebouwd waarmee de oude dag op een rustige manier kan worden doorgebracht.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  142 pagina's
  Met illustraties
  Juli 2022
  253 gram
  235 x 155 x 13 mm
  EAN: 9789464651898
  Brave New Books

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen