Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Frank van Driel,to be Frank
  to be Frank
  € 125.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  De stillevens, de naakten, de portretten en zelfportretten en visuele expressies zijn allemaal te vinden in de eerste monografie van Frank van Driel. Ze tonen de afdruk van zijn oer-Hollandse roots door schoonheid en verval. Dit alles in zijn kenmerkende Hollandse daglicht. Deze publicatie is een unieke mix van kunstfotografie, Franks kijk op de kunst van het waarnemen, zijn passie en het verhaal achter zijn werk.

  Frank beschouwt zichzelf als een beeldend kunstenaar met een sterke affiniteit met het verleden terwijl hij in het heden leeft. Zijn hedendaagse werken, waarbij hij aandacht vraagt voor actuele thema’s, hebben vaak een melancholische sfeer. Ze vertellen je iets over de maker en naarmate je hem leert kennen en meer leest over de achtergrond van de foto’s, ga je beter kijken en ontdek je de gelaagdheid in zijn werk.

  Daarom voel ik een sterke band met de Nederlands/Vlaamse schilders van vroeger. Ze zijn mijn cultureel erfgoed. Schilders als Willem Claesz. Clara Peeters, Pieter Claesz. en Willem Kalf vertelden allemaal hun persoonlijke verhalen en ik ook.

  TO BE FRANK is een verzameling van meer dan honderd van zijn mooiste foto`s. Het nodigt je uit om hem te vergezellen op een inspirerende reis die het verleden, het heden en de toekomst verbindt. Het zal licht werpen op de verborgen lagen en gedachten die in zijn oeuvre te vinden zijn.

  Engelstalig  Taal / Language : English

  Extra informatie:

  Hardback
  304 pagina's
  Met illustraties
  December 2021
  3346 gram
  383 x 312 x 40 mm
  EAN: 9789462264274
  Lecturis

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen