Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Fokko Bosker,Klooster Claercamppad
  • Fokko Bosker,Klooster Claercamppad
  • Fokko Bosker,Klooster Claercamppad
Klooster Claercamppad
Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta
€ 19.90
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 15:00
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


Fiets- en wandelroutes
In de Friese Waddendelta ontmoeten water en land elkaar. Het kustgebied is door de golven en getijdenwerking in duidden jaren gekneed uit zand, klei en veen. Op de kwelderruggen vestigden zich de eerste Friesen en legden zij de basis voor hun rijk dat zich uitstrekte vanaf Noord- Frankrijk tot aan de Denemarken. Het Klooster Claercamppad brengt deze bijzondere landstreek, natuur en geschiedenis in veelkleurige verhalen en afwisselende wandel- en fietsroutes tot leven.
De route loopt vanaf Lauwersoog over Zoutkamp naar de noordelijke pelgrimsstad Dokkum, voert verder naar St.-Jacobiparocheie, Franeker en Hanzestad Bolsward om vervolgens met een lus over Makkum en Harlingen langs de kust en over de dijken terug naar St.-Jacobieparochie te leiden.De eeuwenoude cultuurgeschiedenis van terpen, deltawerken, middeleeuwse kerken, kloosters en florerende handelssteden vertellen een bijzonder gelaagd verhaal.Extra informatie:

Paperback / softback
264 pagina's
April 2022
421 gram
202 x 118 x 19 mm
EAN: 9789056158682
Uitgeverij Noordboek


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.