Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Fjodor Dostojevski,Verzamelde werken 1
  Verzamelde werken 1
  Arme mensen en negen andere romans en novellen
  Russische Bibliotheek
  € 45.00
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Dostojevski werd in 1845 meteen beroemd met zijn eerste boek, Arme mensen. Zijn literaire vrienden herkenden in hem, zo wil de anekdote, vrijwel onmiddellijk de grote schrijver die hij later zou worden. Al in zijn eerste romans en novellen tonen zich de voor Dostojevski typerende, vaak beklemmende sfeer en zijn diep psychologische inzicht. Het zijn die kwaliteiten die sindsdien van grote invloed zijn geweest op andere literatoren en andere kunsten, en tot op de dag van vandaag doorwerken.

  In 1849 werd Dostojevski wegens revolutionaire opvattingen gearresteerd en voor het vuurpeloton gebracht, maar op het laatste moment kreeg hij gratie. Hij werd naar een strafkamp in Siberië gezonden. Dit eerste deel van het Verzameld werk bevat de romans en novellen die hij vóór zijn arrestatie schreef: Arme mensen, De dubbelganger, Roman in negen brieven, Mijnheer Prochartsjin, De hospita, Polzoenkov, Een zwakke ziel, De eerlijke dief, Een kerstfeest en een huwelijk en Iemand anders z`n vrouw en de man onder het bed.

  Deze tien geweldige romans van Fjodor Dostojevski verschijnen nu in een compleet nieuwe en flitsende vertaling van Arthur Langeveld, Madeleine Mes en Gerard Cruys.  Extra informatie:
  Russische Bibliotheek
  Hardback
  Juni 2017
  524 gram
  203 x 128 x 29 mm
  EAN: 9789028261808
  Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen