Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Felicia Dekkers,Franciscus, Sacro Monte en het Ortameer
  Franciscus, Sacro Monte en het Ortameer
  reizen om stil te staan
  € 10.00
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00
  Felicia Dekkers


  Franciscus, Sacro Monte en het Ortameer
  Reizen om stíl te staan

  Heilige bergen, heb je die nog... in Europa? Ja zeker, in Noord-Italië. Ze zijn Unesco-werelderfgoed sinds 2003. In deze gids gaan spiritualiteit, kunst en natuur hand in hand. Bij het Ortameer (dichtbij het Lago Maggiore) heeft Sint Franciscus zijn eigen heilige berg: 21 kapellen met fresco`s en honderden beelden die zijn levensverhaal vertellen, omgeven door prachtige natuur en vergezichten. Daaromheen zijn op wandelafstand nog meer bijzondere plekken, zoals Ameno en Monte Mesma.
  Kijken, wandelen, stilstaan, stil worden en je verwonderen... Daartoe nodigt de schrijver je uit d.m.v. teksten en veel beeldmateriaal. Een reisgids met tips voor websites, overnachting en wandelingen. Reizen wordt reizen naar binnen, een pelgrimage in het klein. Dat kan aan het Ortameer maar ook vanuit je stoel met dit boek.

  Felicia Dekkers (1953) studeerde Nederlands met kunstgeschiedenis en later theologie. Ze werkt sinds 2000 voor Uitgeverij Abdij van Berne als redacteur. Zij geeft retraites en lezingen vanuit Beeldzin. Uitgangspunt is steeds hoe kunst en literatuur de ervaring van zingeving kunnen verdiepen.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Met illustraties
  Mei 2017
  213 gram
  195 x 111 x 11 mm
  EAN: 9789089721679
  Uitgeverij Abdij Van Berne

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00