Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Evangelisch Werkverband,Hemelhoog
  • Evangelisch Werkverband,Hemelhoog
Evangelisch Werkverband,Hemelhoog
Hemelhoog Muziekeditie
protestants Evangelische liedbundel
€ 56.99

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

In 1999 verscheen op initiatief van het Evangelisch Werkverband de Evangelische Liedbundel. Deze liedbundel zal na 15 jaar in een vernieuwde en uitgebreide samenstelling opnieuw verschijnen.
De nieuwe bundel bevat ca. 700 liederen, gekozen uit een breed palet: vijftig procent bekend, dertig procent klassiek en twintig procent fonkelnieuw. De nieuwe bundel vertoont inhoudelijke continu?teit met de eerste bundel, maar wisselt zo sterk van samenstelling dat denieuwe bundel niet naast de bestaande gebruikt kan worden.De initiatiefnemers zien deze bundel als een als aanvulling op Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk. Er verschijnen drie uitgaven: een teksteditie met uitsluitend de teksten, een eenstemmige bundel met tekst en eenstemmige melodie en een muziekeditie met akkoordenvoor de begeleiding met een aantal basisinstrumenten.

Het Evangelisch Werkverband is een vernieuwingsbeweging binnen de Protestantse kerk in Nederland. Dit project wordt uitgevoerd samen met de Confessionele Vereniging en het Confessioneel Gereformeerd Beraad.

Extra informatie:

Hardback
768 pagina's
Met illustraties
November 2014
1303 gram
253 x 181 x 43 mm
EAN: 9789023928447
KokBoekencentrum Non-Fictie

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen