Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Eric Tiggeler,Beter in spelling
  Beter in spelling
  € 29.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Dit product bestaat uit een boek inclusief website met hierop o.a. het online boek.

  Beter in spelling helpt om je kennis van de spellingregels van het Nederlands op te frissen. In zeven hoofdstukken komen alle belangrijke spellingkwesties aan bod: van werkwoordspelling tot meervouden, van hoofdletters tot interpunctie. Deze nieuwe en verbeterde druk bevat onder andere meer oefeningen.

  www.beterinspelling4edruk.nl
  Je start op de website met een begintoets. Met de feedback op deze toets kun je aan de slag met het boek. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een heldere, puntsgewijze samenvatting en afsluitende oefeningen. Op de website vind je oefentoetsen met feedback bij elk hoofdstuk en een uitgebreide eindtoets.

  Een echte praktijkhulp
  Beter in spelling richt zich op studenten aan het hoger onderwijs en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en website maakt dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.

  Meer inzicht in de regels van de taal
  De serie Beter in … onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden. Deze regels en voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe de Nederlandse taal werkt.

  Eric Tiggeler werkt als tekstschrijver en ontwikkelaar van schrijftrainingen voor het Taalcentrum-VU.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  144 pagina's
  Maart 2021
  283 gram
  241 x 171 x 10 mm
  EAN: 9789024439263
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen