Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Eric Tiggeler,Beter in Nederlands
  Beter in Nederlands
  € 29.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Dit product bestaat uit een boek inclusief website met hierop o.a. het online boek.

  Beter in Nederlands helpt je om je kennis van de taalregels van het Nederlands op te frissen. In acht hoofdstukken komen alle belangrijke taalkwesties aan bod, zoals hun/hen, dat/wat, jou/jouw, hij wil/hij wilt, 50% van de mensen vindt/vinden. Daarnaast leer je hoe je zinnen schrijft in duidelijk en eigentijds Nederlands. In deze nieuwe en verbeterde tweede druk bevat onder andere meer oefeningen

  www.beterinnederlands3edruk.nl
  Je start op de website met een begintoets. Met de feedback op deze toets kun je aan de slag met het boek. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een heldere, puntsgewijze samenvatting en afsluitende oefeningen. Op de website vind je oefentoetsen met feedback bij elk hoofdstuk en een uitgebreide eindtoets.

  Een echte praktijkhulp
  Beter in Nederlands richt zich op studenten in het hoger onderwijs en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en website maakt dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.

  Meer inzicht in de regels van de taal
  De serie Beter in … onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden. Deze regels en voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe de Nederlandse taal werkt.
  Eric Tiggeler werkt als tekstschrijver en ontwikkelaar van schrijftrainingen voor het Taalcentrum-VU.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  124 pagina's
  Maart 2021
  245 gram
  241 x 170 x 9 mm
  EAN: 9789024439249
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen