Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Elizabeth Louise Hutjes,De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen
  • Elizabeth Louise Hutjes,De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen
Elizabeth Louise Hutjes,De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen
De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen
€ 44.95
24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00De auteur verstrekt de lezer een schat aan wetenschappelijk gefundeerde informatie over de oorzaak van chronische mineraaltekorten en beschrijft in heldere taal de wijze waarop essentiële mineralen als supplement het beste kunnen worden ingezet willen ze door het lichaam ook goed benut kunnen worden.

Bij het werken met mineralen als voedingssupplement is het van belang zich te realiseren dat het inzetten van één mineraal direct of indirect invloed kan uitoefenen op de functionaliteit van andere mineralen. En mineralen doen meer dan dat. Ze zijn essentieel voor de productie van bijvoorbeeld antioxidanten, vitamines, eiwitten, enzymen, vetzuren en hormonen. Een tekort aan mineralen zal leiden tot een tekort aan deze voor ons lichaam en onze gezondheid essentiële stoffen.

Het boek is geschreven voor iedereen met belangstelling voor een gezonde levensstijl en voor wie overweegt mineralen in de vorm van voedingssupplementen te adviseren of te gebruiken. Het kan dienen als lesmateriaal voor professionals in de gezondheidszorg en als handig naslagwerk bij het inzetten van mineralen als voedingssupplement.


Extra informatie:

Paperback / softback
140 pagina's
Met illustraties
Oktober 2018
466 gram
254 x 204 x 12 mm
EAN: 9789082910803
Energy Life & Health

24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00