Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Elizabeth Gilbert,De laatste man
  De laatste man
  € 24.99
  Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Eustace Conway is in de ogen van Elizabeth Gilbert de laatste echte Amerikaanse man. Als zeventienjarige jongen verlaat Conway zijn ouderlijk huis, weg van de continue minachting van zijn vader. Hij verruilt huiselijk comfort voor een tipi in de Appalachen, waar hij zelfvoorzienend probeert te leven. Naarmate hij ouder wordt, jaagt hij grotere dromen na: hij vaart de Mississippi af in een zelfgemaakte kano, loopt de Appalachian Trail, en doorkruist Amerika te paard.

  Twintig jaar later woont Conway nog steeds in de bergen, waar hij lesgeeft in overlevingstechnieken aan mensen die dichter bij de natuur willen komen. Gaandeweg komt hij erachter dat ook hij zijn dromen zal moeten aanpassen aan de ontnuchterende realiteit van het moderne leven.

  Gilbert neemt op de haar kenmerkende wijze, vol energie en humor, de lezer mee in het avontuurlijke leven van een hopeloos gecompliceerde man: een visionair, een narcist, een briljante maar ook gemankeerde held van deze tijd.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  368 pagina's
  September 2022
  454 gram
  214 x 136 x 35 mm
  EAN: 9789403188119
  Cargo

  Bij u in huis op: woensdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen