Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Elise Timmer,Vitaal scheiden
  • Elise Timmer,Vitaal scheiden
Elise Timmer,Vitaal scheiden
Vitaal scheiden
regel het goed, regel het samen
€ 9.95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Ga goed voorbereid je scheiding in. Alle zaken waar je bij een scheiding rekening mee moet houden, komen in dit boek uitgebreid aan bod. Je krijgt op heldere wijze uitleg over wat je moet regelen en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Ook krijg je veel tips om zo goed mogelijk door je scheiding heen te komen.

Stap voor stap wordt het scheidingsproces beschreven dat je samen met de hulp van een mediator doorloopt. Er is hierbij zowel aandacht voor de praktische als emotionele kant van de scheiding.
Op praktisch gebied komt per onderwerp aan de orde wat je vast moet leggen en welke verschillende mogelijkheden er zijn. Zo komen onder meer de zorgverdeling van de kinderen, de verdeling van allerlei financiële zaken en de verschillende opties rond de eigen woning aan bod.
Ook vind je diverse tips en ervaringen over de emotionele kant van een scheiding. Hoe kun je je kinderen zo goed mogelijk steunen? Wat doe je als er een nieuwe partner in het spel komt? Hoe voorkom je een vechtscheiding? En hoe krijg je je leven weer op de rails?

De auteur, Elise Timmer, is andragoog en werkzaam als communicatieadviseur op scheidingsgebied.Extra informatie:

Paperback / softback
December 2016
163 gram
201 x 125 x 12 mm
EAN: 9789055993277
Stichting GVMedia

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen