Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Elisabeth Noreb?ck,Nadia
  • Elisabeth Noreb?ck,Nadia
Elisabeth Noreb?ck,Nadia
Nadia
€ 22.50
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenStel je voor dat je tot levenslang wordt veroordeeld, hoewel je zelf zegt onschuldig te zijn. Om te overleven moet je gaan geloven dat het waar is wat ze zeggen: dat je je man hebt vermoord.


Linda Andersson had alles. Als kind trad ze vaak op met haar moeder, de enorm populaire zangeres Kathy, en werd ze bij iedereen bekend als het Zonneschijnmeisje. Later trouwde ze met Simon, eveneens een beroemde artiest. Maar toen haar moeder een fatale ziekte kreeg die alle aandacht van Linda vereiste, kwam Simons ontrouw aan het licht.


Nu zit ze een levenslange gevangenisstraf uit in de gevaarlijkste vrouwengevangenis van Zweden voor de moord op haar man. Niemand gelooft dat ze onschuldig is, zelfs haar eigen zus niet. Om te volharden wordt Linda gedwongen haar vorige leven te vergeten. Ze moet stoppen met piekeren over wat er werkelijk gebeurd is.


Maar dan gebeurt er iets waardoor ze alles in twijfel trekt over die nacht toen haar leven werd verwoest. Toen ze wakker werd, omringd door bloed. Toen de politie tegen haar schreeuwde naar buiten te komen met haar handen boven haar hoofd.


Ze was het Zonneschijnmeisje.
Nu is ze een monster.


Elisabeth Norebäck (1979) woont in Stockholm met haar man en drie kinderen. Ze studeerde aan de technische universiteit van Stockholm. Haar debuut, Zeg dat je van mij bent, werd in korte tijd aan meer dan dertig landen verkocht.Extra informatie:

Paperback / softback
272 pagina's
Oktober 2021
392 gram
211 x 136 x 26 mm
EAN: 9789044635690
Prometheus

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen