Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Eelco de Boer,Mysteries in Nederland ontrafeld
  • Eelco de Boer,Mysteries in Nederland ontrafeld
Eelco de Boer,Mysteries in Nederland ontrafeld
Mysteries in Nederland ontrafeld
Een reis langs mythologische en spirituele ontdekkingen, sterrenbeelden en geheimzinnige lijnen
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenMysteries in Nederland ontrafeld

Een reis langs mythologische en spirituele ontdekkingen, sterrenbeelden en geheimzinnige lijnen

In dit boek beschrijft Eelco de Boer dat er sporen van oude Noordse, Germaanse en Griekse mythologie zijn terug te vinden in Nederland. Met name in de noordelijke provincies Friesland en Groningen, maar ook in Zeeland. We vinden hier de oude Noordse onderwereld genaamd Helheim (het Griekse Tartarus) en het Walhalla (het Griekse Hades), zoals uitgebreid beschreven in eerdere boeken van Eelco. In dit boek draagt de auteur nieuwe bewijzen daarvoor aan. Ook bevat dit boek nieuwgevonden kopieën van sterrenbeelden op de grond in Nederland, wederom door de mythologie te volgen.

Daarnaast toont de auteur aan dat bekende religieuze bouwwerken over de hele wereld via lijnen en verborgen symboliek met elkaar zijn verbonden. Omdat de bouwwerken zich op verschillende continenten bevinden en uit verschillende perioden in de geschiedenis stammen, kan het haast niet anders dan dat er door de gehele menselijke beschaving heen een (geheime) organisatie moet zijn geweest die deze bouwwerken planmatig heeft gebouwd.

Nederland is het land waar de betreffende lijnen bij elkaar komen, met directe verwijzingen naar de onderwerelden waar de zielen van overledenen volgens de mythologie hun laatste rustplaats vinden. Onderwerelden die door boodschappers in direct contact staan met de goden en die door hun symboliek terug zijn te vinden in de namen van Nederlandse plaatsen, rivieren en bouwwerken.


Extra informatie:

Paperback / softback
156 pagina's
Met illustraties
Maart 2022
244 gram
210 x 148 x 15 mm
EAN: 9789055993666
Stichting GVMedia

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen