Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Edo Dijksterhuis,Vincent Mock op de Kaap
  • Edo Dijksterhuis,Vincent Mock op de Kaap
Edo Dijksterhuis,Vincent Mock op de Kaap
Vincent Mock op de Kaap
Een Nederlandse kunstenaar in Zuid-Afrika
Inspiratie
€ 29.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenVincent Mock (1980) bestrijkt als kunstenaar een wijd spectrum van de natuur. Van de Afrikaanse wildernis tot de diepten van de oceaan: zijn verantwoordelijkheid als natuuractivist is de rode draad in zijn werk. Levensgrote sculpturen van bedreigde zeedieren, een opgeblazen molecuul die onze spiritualiteit reflecteert, de gouden schedel van een gestroopte neushoorn zijn een paar van de vele werken die hij heeft gemaakt om zijn ideeën te communiceren aan de wereld waarin we leven. Of hij nou de vergankelijkheid van het leven op aarde weergeeft of vragen stelt over de complexiteit van het menselijk bewustzijn, Mock staat ons niet toe om makkelijk te rusten; hij prikkelt onze verbeelding en herinnert ons aan onze afhankelijkheid van de natuur, of wellicht de verbinding die wij dreigen te verliezen. Mock woont en werkt in Amsterdam.

Dit boek is het zevende deel in de Inspiratie-reeks, een initiatief van de Stichting `Van Vlissingen Art Foundation`. Deze stichting ondersteunt sinds 2008 talentvolle, Nederlandse beeldend kunstenaars. Hun ontwikkeling, hun inspiratie, dat is waar het in deze boekenserie om draait.Extra informatie:
Inspiratie
Paperback / softback
96 pagina's
Met illustraties
Maart 2016
613 gram
292 x 243 x 14 mm
EAN: 9789462620810
Waanders Uitgevers

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen