Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • E. Vermaat,Het is allemaal de schuld van Joden en Amerikanen
  • E. Vermaat,Het is allemaal de schuld van Joden en Amerikanen
E. Vermaat,Het is allemaal de schuld van Joden en Amerikanen
Het is allemaal de schuld van Joden en Amerikanen
Anti-amerikanisme, anti-zionisme, anti-semitisme
Met een voorwoord van Prof. Dr. Bob Smalhout
€ 14.98

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


 
''De journalist Emerson Vermaat heeft een boek geschreven dat in Nederland geen dag te vroeg verschijnt' , meent prof.Dr.Bob Smalhout in zijn voorwoord.

Het is allemaal de schuld van Joden en Amerikanen is een brandend boek over een brandend thema, aan de vooravond van mogelijk een nieuwe Golfoorlog. Emerson Vermaat, een ervaren journalist, redacteur bij Twee Vandaag, reisde meermaals naar oorlogs en crisisgebieden op deze aarde. In dit boek houdt hij een vlammend betoog tegen Arafat en Saddam Hoessein, onthult hij hoe de palestijnse leider wist van terroristische activiteiten tegen de VS.

Ook onthult Vermaat dat Adolf Hitler en Josef Stalin de grote voorbeelden zijn van Saddam Hoessein. Daarnaast trekt Emerson Vermaat de discussie door naar Nederland en bindt hij het debat aan met vertegenwoordigers van het ánti'-geluid, zoals Gretta Duisenberg, Willem Oltmans, Maarten van Rossem, Peter Edel en anderen. Ook belicht hij de persoonlijke geschiedenis van Gretta Duisenberg, waar haar activisme vandaan komt en haar contacten met spionnen. Kortom een opzienbarend boek dat veel discussie zal losmaken.

Extra informatie:

Paperback / softback
143 pagina's
Januari 2003
208 gram
216 x 135 x 14 mm
EAN: 9789059114067
Uitgeverij Aspekt B.V.

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen