Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Dr. Peter A.J. Holst,Save Our Selves
  Save Our Selves
  en bescherm onze planeet Aarde
  € 19.50
  24 Bij u in huis op: vrijdag


  Coronavirus, Afrikaanse varkenspest, Boviene (rund) Leukemie Virus en Aviaire Leukemie Virus zijn het gevolg van ziekten bij dieren die ook op mensen kunnen worden overgedragen. Meer dan 300 miljoen landbouwhuisdieren in de EU brengen hun hele leven door in een kooi. De pandemie van het coronavirus en de wereldwijde lockdown hebben laten zien hoe kwetsbaar de samenleving werkelijk is.
  De vlees- en zuivelconsumptie blijven wereldwijd stijgen, waardoor het oerwoud wordt weggevaagd en we in contact komen met potentieel gevaarlijke virussen. De aarde heeft de mens gevormd en we zijn daarom schatplichtig aan onze natuurlijke omgeving.

  Virussen en bacteriën leren ons mensen voorzichtig te zijn in onze omgang met onze medezoogdieren. Doen we dat niet of onvoldoende, dan zullen we veel schade, angst en verdriet ervaren zoals we in het Corona-jaar 2020 al hebben meegemaakt. Als we koppig en nalatig blijven, zullen we als soort en als individu zwaar betalen. Dan kunnen wij uiteindelijk door de kleinste bacteriën en virussen verslagen worden!

  Wij strijden met windmolens tegen de vleesindustrie, COVID en global warming!!!


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  144 pagina's
  Met illustraties
  November 2021
  321 gram
  235 x 155 x 9 mm
  EAN: 9789403642239
  Mijnbestseller.nl

  24 Bij u in huis op: vrijdag