Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Dr Peter J. Scharpff RI,Excel Programmeren in VBA
  Excel Programmeren in VBA
  € 29.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen  Het populaire rekenprogramma Excel beschikt over een flinke gereedschapskist en heel wat functionaliteit. Waarom zou je dan in zo’n uitgebreid rekenbladprogramma überhaupt willen programmeren … alleen om routinetaken te automatiseren? Daarmee doe je Excel tekort, want er kan veel meer met behulp van de programmeertaal Visual Basic for Applications (VBA). Zo kun je opgenomen macro’s geheel naar wens aanpassen en bijvoorbeeld voorzien van eigen elementen. Of zelf dialoogvensters maken om met de gebruiker te communiceren over de uitvoering van een programma of routine bij het werken in een rekenmodel. Denk aan vragen als ‘Wat is de beginwaarde voor de berekening?’, ‘Waar staan de gegevens?’ of ‘Welk rapport wil je afdrukken?’.
  Met dit werkboek leer je eigen toepassingen programmeren, (opgenomen) macro`s bewerken, en allerlei extra functionaliteit toevoegen aan het rekenbladprogramma.

  Om de oefeningen in dit werkboek uit te kunnen voeren, moet je beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheid in Excel, in ieder geval op het niveau van de werkboeken Excel Basishandelingen en Excel voor Gevorderden in deze serie.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  115 pagina's
  Met illustraties
  Juli 2020
  235 gram
  240 x 170 x 11 mm
  EAN: 9789464051476
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen