Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Dr Peter J. Scharpff RI,Excel Basishandelingen
  Excel Basishandelingen
  € 29.95
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Rekenen is een van de meest gebruikte toepassingen op de computer. Die is immers zelf een rekenmachine. Er bestaan vele rekenblad- of spreadsheetprogramma’s, en Excel neemt in die markt een vooraanstaande plaats in. Met dit programma kun je rekenmodellen maken om bijvoorbeeld de boekhouding van een organisatie te doen, een aangifteformulier van de belasting door te rekenen, je kilometers bij te houden, of een jaarrekening te maken.
  In dit basiswerkboek maak je kennis met de elementaire functies en opties van Excel. Denk aan invoer, opmaak en gebruik van je gegevens, formules en functies. Met oefeningen en voorbeelden uit de praktijk kun je een en ander meteen uitproberen. Ook laten we zien hoe een plaatje vaak veel meer zegt dan duizend woorden, of eigenlijk: dan duizend getallen. Door die getallen te presenteren als een grafiek, wordt alles veel duidelijker en inzichtelijker.
  Verder komen in dit basisboek nog (soms al best geavanceerde) onderwerpen aan bod – zoals controlemiddelen of snel reeksen vullen – die handig zijn als je met dit populaire programma aan de slag gaat.

  Dit basisboek heeft twee vervolgboeken: Excel voor Gevorderden en Excel Programmeren in VBA.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  135 pagina's
  Met illustraties
  Juli 2020
  272 gram
  240 x 170 x 13 mm
  EAN: 9789464059656
  Brave New Books

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen