Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  Doron Francis, Stephanie Francis,Homecamp
  Homecamp
  Verhalen en inspiratie voor de moderne avonturier
  € 32.50
  Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00  Alleen zijn in de bossen, fietsen over continenten, staren naar de sterren en surfen over ijskoude golven. Wonen in een bus, zeecontainer of een huis gemaakt van hennep.

  Dit boek gaat over gewone mensen, zoals jij en ik - fotografen, architecten, chef-koks, schrijvers, bouwers, denkers, risiconemers - die op diverse avontuurlijke manieren weer in contact proberen te komen met de natuur. Homecamp draait niet om reizen naar verre oorden, veranderen in een buitenmens of het veroveren van de wildernis. De verhalen zijn bedoeld om te inspireren om er vaker op uit te trekken en om te bewijzen dat terugkeren naar de natuur niet zo moeilijk is als je misschien denkt.

  Naast overtuigende verhalen, interviews en bijzondere foto`s vind je een praktische gids met tips voor onder andere het kiezen van een kampeerplek, het opzetten van je kamp, het maken van een kampvuur, het koken boven een open vuur en hoe je geen sporen achterlaat in de natuur.
  Extra informatie:

  Hardback
  256 pagina's
  Met illustraties
  Februari 2019
  1484 gram
  292 x 224 x 34 mm
  EAN: 9789089897923
  Terra

  Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00