Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Dolf Wagenaar,Gepelde aarde
  Gepelde aarde
  € 18.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  ‘De spin liep op een manier die niet deugde. Zijn poten kwamen neer op een plek waar ze niet neer hoorden te komen. Uit de spintepels vloeide een draad die op een zekere manier de ruimte doorkruiste alsof het bewoog – of moet ik zeggen sneed? – op de plaats waar het onbeweeglijk stil hing. Ik wendde mijn ogen ervan af en ik wist dat ik mijn blik niet naar boven moest richten.’
  Niemand pelt de korst van de werkelijkheid af om eronder te kijken. Maar wat als dat onbekende zich aan ons opdringt? Vluchten we, worden we overmand door waanzin of proberen we het te negeren? In de verhalen in deze bundel komen mensen terecht in situaties die ‘niet zouden moeten zijn’. Ze staren diep in de afgrond van het onbekende, met alle gevolgen van dien.

  Dit debuut van Dolf Wagenaar bevat verhalen, geïnspireerd door de verhalen van schrijvers als H.P. Lovecraft, Edgar Allan Poe, Arthur Machen, Thomas Ligotti en Franz Kafka en de schilderijen van David Lynch en Edvard Munch. De verhalen vormen een mix van horror, thriller, gothic en weird fiction, vermengd met absurdisme en magisch realisme.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  242 pagina's
  Juni 2020
  359 gram
  210 x 148 x 15 mm
  EAN: 9789492719195
  Uitgeverij Keytree

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen