Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Diversen,De mooiste verhalen uit de klassieke muziek
  • Diversen,De mooiste verhalen uit de klassieke muziek
Diversen,De mooiste verhalen uit de klassieke muziek
De mooiste verhalen uit de klassieke muziek
€ 27.99
24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`De mooiste verhalen uit de klassieke muziek` is een prachtige grote verzamelbundel van de klassiekemuziekserie die jarenlang het paradepaardje van Gottmer én de boekhandel was. In deze prachtig vormgegeven bundel staan maar liefst 8 sprookjes en geliefde verhalen uit de oorspronkelijke serie cd-boeken: `Assepoester`, `De notenkraker`, `De schilderijententoonstelling`, `Doornroosje`, `Peer Gynt`, `Peter en de Wolf`, `Het carnaval der dieren` en `Het zwanenmeer`.

`De mooiste verhalen uit de klassieke muziek`, een toekomstige klassieker vol sprookjes en verhalen, brengt de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samen. Bewerkt door topauteurs als Elle van Lieshout en Erik van Os, Marjet Huiberts, Harmen van Straaten, Marjolein Hof en Bette Westera, en geïllustreerd door kinderboekenkrachtpatsers als Thé Tjong-Khing, Sieb Posthuma, Noëlle Smit, Philip Hopman, Martijn van der Linden, Sylvia Weve en Charlotte Dematons is deze serie goed voor ruim 130.000 verkochte exemplaren.
Recensie:
NBD Biblion
Bookarang 18-01-2023
'`De mooiste verhalen uit de klassieke muziek` is geschreven in vlotte, sprekende stijl in bewerkingen van bekende auteurs als Bette Westera, Harmen van Straaten en Marjolein Hof. Van sprookjesachtige kleurenillustraties voorzien door geronmmeerde illustratoren als Thé Tjong-Khing, Martijn van der Linden en Charlotte Dematons.'

Extra informatie:

Hardback
248 pagina's
Met illustraties
Oktober 2022
1202 gram
239 x 237 x 27 mm
EAN: 9789025777081
Gottmer

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen