Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Dick Ruiter,Doe zelf thuis de Zonnegroet
  • Dick Ruiter,Doe zelf thuis de Zonnegroet
Dick Ruiter,Doe zelf thuis de Zonnegroet
Doe zelf thuis de Zonnegroet
€ 10.00

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Deze DVD, die ook als video verkrijgbaar is, is een aanvulling op het boek Gezond en fit met de Zonnegroet, maar kan ook zelfstandig gebruikt worden.

De DVD bestaat uit een korte cursus in vier delen, waarmee iedereen de Zonnegroet gemakkelijk kan aanleren. Dat kan in vier dagen, maar men kan er ook langer over doen. De rustgevende stem van yogaleraar Dick de Ruiter begeleidt elke stap van het oefenprogramma.

Men kan gewoon op een matje voor de TV de oefeningen doen, terwijl men kijkt naar het voorbeeld van een yoga-lerares. Ieder detail van de houdingen wordt uitvoerig behandeld. De vier delen worden telkens afgesloten met een ontspanningsoefening. Het geheel wordt omlijst met prachtige ontspanningsmuziek.

Aan het eind van deze DVD volgt een serie van 10 Zonnegroeten in gematigd tempo achter elkaar. Dus ook voor mensen die de Zonnegroet al min of meer kennen kan dit gedeelte een uitstekende begeleiding vormen voor de dagelijkse oefening. Ook na deze reeks is er een uitgebreide ontspanning.

Speelduur: ca. 1:00:00

Extra informatie:

DVD
April 2005
92 gram
192 x 137 x 15 mm
EAN: 9789076771618
Panta Rhei

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen