Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Derk Boswijk,Theodore Roosevelt
  Theodore Roosevelt
  De Progressieve Populist
  € 16.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Theodore Roosevelt wordt gerekend tot een van de beste Amerikaanse Presidenten. Hij was een man met een enorme ambitie, onuitputtelijke energie en een onstuitbare dadendrang. Zijn vooruitstrevende visie en onorthodoxe manier van politiek bedrijven is juist nu een inspiratiebron voor de wereld waarin wij leven.

  Net als in zijn tijd leven we momenteel op een scharnierpunt van de geschiedenis. We leven in een wereld waarin het vertrouwen in de politiek en instituties snel afneemt, terwijl de onzekere en verwarde Westerse Wereld zijn invloed en macht in de wereld verliest. Binnen afzienbare tijd zal voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid Europa niet meer in het midden van de macht staan, maar nog slechts een bijrol vervullen.

  Waar onze samenleving naar smacht is niet het toenemende cynisme of politieke stunts maar leiderschap en voorbeelden. Wij zijn op zoek naar de Theodore Roosevelt van onze tijd. Maar wie was Theodore Roosevelt eigenlijk?

  Derk Boswijk (1989) is in het dagelijks reserveofficier bij de Landmacht en lid van de Tweede Kamer namens het CDA. In dit boek beschrijft hij het inspirerende leven van Theodore Roosevelt.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  142 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2021
  216 gram
  210 x 148 x 13 mm
  EAN: 9789402197327
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen