Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • David Attenborough,Reizen naar de andere kant van de wereld
  • David Attenborough,Reizen naar de andere kant van de wereld
David Attenborough,Reizen naar de andere kant van de wereld
Reizen naar de andere kant van de wereld
David Attenborough en The Zoo Quest
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Sir David Attenborough op z`n best: humoristisch, warm en charmant


In 1954 kreeg David Attenborough een geweldig aanbod: hij mocht de wereld rond om zeldzame en moeilijk te vangen dieren te vinden voor de collectie van de dierentuin in Londen en om deze expedities voor de BBC te filmen. Het tv-programma Zoo Quest was niet alleen een begin van een opmerkelijke carrière, maar veranderde ook voorgoed de manier waarop we naar de natuur keken.


Na het succes van de Zoo Quest-expedities reist de jonge David Attenborough naar andere delen van de wereld, zoals Madagascar en Australië. Attenborough en zijn team gaan niet alleen op zoek naar zeldzame diersoorten, maar proberen ook de manier van leven van de verschillende stammen in deze gebieden vast te leggen. Een manier van leven die nog nooit eerder getoond werd aan het grote publiek.


Van landduikers op Pinkstereiland tot het zingen en dansen van verschillende stammen in de hooglanden van Nieuw-Guinea. Van een koninklijke ceremonie in Tonga tot de kunst van het Noordelijk Territorium in Australië. Onderweg stuit Attenborough op paradijsvogels, kameleons, maki’s, sifaka’s en nog veel meer unieke dieren. Het zijn reizen die alleen Attenborough kan maken.
Extra informatie:

Paperback / softback
448 pagina's
Mei 2019
732 gram
231 x 150 x 37 mm
EAN: 9789000366057
Spectrum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel