Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Daniel Klijn, Ernst Veenhoven, René van den Burg,Verenigingen veranderen
  • Daniel Klijn, Ernst Veenhoven, René van den Burg,Verenigingen veranderen
  • Daniel Klijn, Ernst Veenhoven, René van den Burg,Verenigingen veranderen
Verenigingen veranderen
€ 26.00
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag
  • Gratis verzending


Wanneer een vereniging niet goed functioneert, doen de bestuursleden met elkaar iets niet goed. Verenigingen zitten met vraagstukken rond van alles: ledenwerving, vrijwilligers, financieel management, sponsoring en zo meer. Als vraagstukken ontstaan door slecht organiseren, zwak besturen of door een bepaalde cultuur, dan is de vereniging gebaat bij een goede adviseur of begeleider, die met hen tot de kern van het probleem doordringt en zo tot een oplossing helpt brengen. Die oplossing gaat vaak over het veranderen van mensen, over leren, pijn, angst, weerstand en politiek. Zo`n proces vraagt om zorgvuldig en betrouwbaar vakmanschap.

Het maatschappelijk belang van sport wordt steeds groter, waarmee op de sportverenigingen meer druk komt te liggen. Taken en verantwoordelijkheden van sportprofessionals worden naar verhouding ingewikkelder. Hoog tijd voor een handboek voor professionals in de sport om hen te inspireren en te helpen onze sportclubs nog beter te begeleiden.

Daniel Klijn is al tien jaar als organisatieadviseur gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van sportverenigingsbesturen. Ook is hij een adviesopleiding voor sportprofessionals gestart. `Verenigingen veranderen` is het vervolg op het eerder verschenen `Besturen met een visie; handboek voor sportbestuurders`.

Extra informatie :

Paperback / softback
Met illustraties
Februari 2015
479 gram
242 x 203 x 17 mm
EAN: 9789492077127
Trichis Publishing B.V.