Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Dani van Doorn,Iris
  • Dani van Doorn,Iris
Dani van Doorn,Iris
Iris
Tussen Londen en Surrey 3
€ 34.95
24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00
Grote letter uitgave

1818, Engeland. Lady Iris Palmerton is een vrijmoedige jongedame die hoge eisen stelt aan haar bewonderaars. Tijdens het afgelopen balseizoen in Londen konden alleen Mr. Jeremy Black en Lord Frank Galston haar goedkeuring wegdragen. Hoe graag ze ook danst, het allerliefst is ze thuis op het familielandgoed Mickleham Hall, om daar rond te zwerven in de omgeving.

In de winter krijgen Jeremy en Iris beiden schokkende gebeurtenissen te verwerken. Als gevolg hiervan komen ze elkaar weer dagelijks tegen. Ondanks dat Iris afstand van hem neemt, blijft Jeremy haar op zijn eigen plagerige wijze het hof maken. Al gauw krijgt hij concurrentie van Lord Galston. Iris besteedt echter de meeste aandacht aan haar jonge spaniël Olly, haar wandelmaatje en beschermer. Ze denkt dat zij het voor het kiezen heeft als het om mannen gaat, maar dat blijkt heel anders uit te pakken!

Iris is het derde, zelfstandig te lezen deel uit de serie Tussen Londen en Surrey, waarin oude bekenden als Pippa en Elena voorbijkomen. Ook Mickleham en Fredley Manor spelen weer een rol in dit romantische verhaal vol enerverende gebeurtenissen, speelse humor en dierenliefde.


Extra informatie:
Tussen Londen en Surrey 3
Paperback / softback
408 pagina's
Mei 2022
686 gram
230 x 164 x 33 mm
EAN: 9789493200548
Van Driel Publishing

24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00