Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Dan ADAMS,GUILLAUME DE MONTFROID
  GUILLAUME DE MONTFROID
  DE NORMANDIERS 1
  € 38.00
  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen  Spanning, hartstocht, intriges, en romantiek zijn enkele van de ingrediënten waarmee deze roman gekruid zijn. Het is het verhaal van het geslacht de Montfroid en speelt zich af in het middeleeuwse Normandië van de twaalfde eeuw. Guillaume de Montfroid, de hoofdfiguur in deze roman is de graaf van Avre. Van uit zijn burcht in Nonancourt benut hij op diplomatische wijze elke opportuniteit om zijn macht te verstevigen en zijn graafschap tot economische bloei te brengen.
  De strijd om het hertogdom Normandië, twee vrouwen die dezelfde man begeren, de onvoorspelbare koning Hendrik van Engeland en de geheime ambitie van de oudste zoon van Guillaume zijn slechts een greep uit de talrijke verhaallijnen.
  Dit alles wordt af en toe overgoten met een vleugje humor en soms enkele druppels ironie. De directe stijl van deze historische roman laat je niet los en leidt de lezer langs spannende gebeurtenissen en onverwachte wendingen, langs romantische liefdesgeschiedenissen en pikante situaties, naar de vooravond van de tweede kruistocht.
  Kortom, een boek vol verrassingen, bedoeld voor een zeer breed publiek. Wie houdt van historische en aangrijpende verhaallijnen, zal het boek in één adem


  Extra informatie:

  Hardback
  442 pagina's
  Oktober 2022
  EAN: 9789464180442
  Brave New Books

  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen