Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Daan Fousert,Wapenfeit
  • Daan Fousert,Wapenfeit
Daan Fousert,Wapenfeit
Caitlin II
waopenfeit
€ 19.50

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Inspecteur Caitlin wordt geconfronteerd met een opvallende moordzaak. Op het kerkhof is het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen en het lijkt alsof niemand haar kent. Toch blijkt, dat ze voor sommigen maar al te bekend is. Caitlin, onvermoeibaar als altijd, reist af naar Ierland om sporen te onderzoeken die zelfs met haar eigen verleden te maken hebben.
Wie is die vermoorde vrouw? En waarom ligt ze op het graf van een rijke familie? Wat betekent de vreemde tatoeage op haar arm? En van wie is de oorbel die in de buurt van het graf wordt aangetroffen? Diverse mensen in het stadje Shoreham-by-Sea blijken onvermoede kanten te hebben.
Deze onvervalste psychologische thriller is een vervolg op Verdwenen en Caitlin Verborgen verleden. Daan Fousert (1947) heeft al veel geschreven. Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller.
NBD Biblion over Caitlin Verborgen verleden:
Vlot leesbaar verhaal met veel prima dialoog, waarin boeiende psychologische verhandelingen over menselijke relaties en respect aan de orde komen. Goed uitgewerkte personages.


Extra informatie:
Caitlin II
Paperback / softback
338 pagina's
Maart 2015
542 gram
210 x 145 x 30 mm
EAN: 9789089547415
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen