Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Creachick,Creachick journal
Creachick journal
€ 21.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Gratis verzending


MUS en CreaChick lanceren gezamenlijk het tweede CreaChick Journal, ditmaal in de hippe kleur okergeel met een prachtige Ginkgo Biloba print. Een journal waarin je je eigen creatieve dagboek kunt maken - of dit nu een art- of bullet journal is. Het papier is crèmekleurig en stevig, de binding is flexibel waardoor hij makkelijk open blijft liggen en het handige elastiek houdt je journal dicht als je hem niet gebruikt. Door de ronde hoeken beschadigt de kaft minder snel in je tas en je vindt achterin een handig vakje om losse knipsels, foto`s en stickers in te bewaren. Ook je pen heeft een vaste plek in de penloop, waardoor je nooit om schrijfwaar verlegen zit.

Handige features:
- Vakje achterin voor losse knipsels
- Elastiek om je journal dicht te houden
- 2 leeslintjes
- Geïntegreerde penloop

CreaChick is een online creasensatie met tienduizenden volgers op YouTube. Haar specialiteit is het faciliteren van creatievelingen met moderne inspiratie en eenvoudige instructies. Achter CreaChick gaat Maris van Modem schuil, een enthousiaste jonge dame die vrolijke YouTubefilmpjes maakt met praktische instructies en hippe onderwerpen om de creatieve vlam in eenieder aan te wakkeren.
Extra informatie:

Hardback
224 pagina's
Met illustraties
Maart 2020
507 gram
232 x 170 x 26 mm
EAN: 9789045325354
Uitgeverij MUS


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.