Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Corina Schipaanboord,Vertrouwelijk
  • Corina Schipaanboord,Vertrouwelijk
Corina Schipaanboord,Vertrouwelijk
Vertrouwelijk
Open gesprekken over seksualiteit binnen het huwelijk
€ 15.50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Het bijzondere is dat het sinds het gesprek met jou veel beter is gegaan. Echt waar! Misschien juist omdat ik bepaalde dingen heb uitgesproken.

Dit is een reactie van één van de vrouwen die in Vertrouwelijk open vertellen over hoe ze seksualiteit binnen het huwelijk beleven. Zo waardevol kan praten over seksualiteit dus zijn. Daarom geven zeventien vrouwen in de leeftijd van 21 tot 46 jaar een kijkje in hoe zij omgaan met seksualiteit. Want van elkaars ervaringen kun je leren! Allerlei verschillende verhalen en situaties komen aan bod, dus veel vrouwen zullen in dit boek (h)erkenning vinden.

Thema`s die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld: zelfbeeld, voorlichting, beeld van seksualiteit, de seksuele relatie (wat werkt positief, wat negatief), verschillen tussen man en vrouw, gezinsvorming, seksualiteit rondom de zwangerschap, God en seksualiteit.

Aan het eind van elk hoofdstuk werpen de deskundigen Cocky Drost, Marianne Grandia, Joke Breeman, Wietske Kruyswijk en ds. M. Klaassen, hun licht op de zaak. Verwerkingsvragen bieden een opstapje voor een gesprek. De auteur hoopt dat dit boek vrouwen dichter bij Gods doel met seksualiteit brengt.

Corina Schipaanboord (1987) studeerde journalistiek en heeft jarenlange schrijfervaring. Ze schrijft graag persoonlijke verhalen, omdat die zorgen voor (h)erkenning, inspiratie en bemoediging. Eerder verscheen van haar het boek God bestaat echt!


Extra informatie:

Paperback / softback
272 pagina's
Maart 2018
469 gram
220 x 169 x 17 mm
EAN: 9789088971938
Groen

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen