Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Corina Bomann,Mathilda`s geheim
  • Corina Bomann,Mathilda`s geheim
Corina Bomann,Mathilda`s geheim
Mathilda`s geheim
Een vrouw gaat op zoek naar haar herkomst. Tot de Tweede Wereldoorlog alles ontwricht.
Vrouwen van de Leeuwenhof 2
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen‘Voor de liefhebbers van Lucinda Riley is de trilogie De vrouwen van de Leeuwenhof een absolute aanrader.’ Margriet

Het prachtige Zweedse landgoed  de Leeuwenhof is het decor van de levens van drie heel verschillende vrouwen.  Elk op hun eigen manier proberen zij een weg door het leven te vinden, op zoek  naar een gelukkige toekomst in een snel veranderende wereld.

Mathilda is zestien als haar moeder in 1931 plotseling sterft  en ze alleen achterblijft. Dan komt de indrukwekkende Agneta Lejongård in haar leven. Agneta blijkt Mathilda’s voogd te zijn en ze neemt Mathilda mee naar het prachtige landgoed de Leeuwenhof in het zuiden van Zweden.

Mathilda weet niet dat Agneta haar tante is, maar voordat Agneta haar over haar afkomst kan vertellen, wordt Europa verscheurd door de Tweede Wereldoorlog. Het leven zoals iedereen het kende verandert voorgoed. In de chaos zal Mathilda haar lot in eigen  handen moeten nemen en nieuwe wegen moeten  bewandelen op zoek naar geluk.

In de pers

‘Corina Bomann is het Duitse antwoord op Lucinda Riley.` De Telegraaf

‘Deel 1 van de trilogie De vrouwen van de Leeuwenhof staat als een huis. Over keuzes maken en je hart volgen.’ Algemeen Dagblad over Agneta’s erfenis

‘Een boeiend en spannend familieverhaal.’ Avrobode
Extra informatie:
Vrouwen van de Leeuwenhof 2
Paperback / softback
560 pagina's
Oktober 2020
858 gram
230 x 150 x 46 mm
EAN: 9789022587171
Boekerij

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen