Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

Corien  Oenema,In De Wolken
In De Wolken
Hoe online ondernemen impact, geluk en vrijheid creëert - en hoe jij dat ook bereikt
€ 20.00

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Jouw handboek voor online ondernemen.

Handboek hoe online ondernemen impact, geluk en vrijheid creëert - en hoe jij dat ook bereikt.

Inclusief 30 daagse online cursus Cloud Company Kickstart plus werkboek.

In dit praktische en inspirerende handboek online ondernemen biedt Corien Oenema een 30 daagse Kickstart naar impact, geluk en vrijheid.

Ben jij er klaar voor om je droom te realiseren? Corien Oenema gelooft dat iedereen met een eigen online hoofdkantoor en de juiste mindset ongelimiteerde mogelijkheden heeft. En met het inzetten van zijn kennis en vaardigheden impact creëert en die verandering brengt waar de wereld naar verlangt.

Met haar bewezen succesformule biedt Corien Oenema een inspirerende en praktische handleiding voor een betekenisvol en winstgevend online bedrijf. Wat uiteindelijk leidt tot ondernemen waar en wanneer jij wilt, met een bedrijf dat voor jou 24/7 aan het werk is en geld verdient, met het ultieme resultaat: ondernemersvrijheid.
Met IN DE WOLKEN kunnen lezers in 7 stappen de transformatie maken naar online ondernemerschap en het realiseren van hun droombedrijf.
Nederlands 9789090319285 Druk: 1e druk juli 2019 200 pagina's

Extra informatie:

200 pagina's
Met illustraties
EAN: 9789090319285
Co Create Online Business

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel