Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  Claus Dalby,Handboek voor de bloeiende tuin
  Handboek voor de bloeiende tuin
  € 34.99
  Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00  ?

  In Handboek voor de bloeiende tuin laat Claus Dalby twaalf van zijn tuinkamers zien: aparte delen in zijn tuin met elk hun eigen beplanting. Hij bespreekt het jaar maand voor maand en neemt elk deel van de tuin onder de loep aan de hand van bijzondere kenmerken zoals zon, schaduw, stemmingen, kleurstellingen en ontwerp. Alle borders en bedden vormen een samensmelting van bolgewassen, vaste planten, eenjarigen, struiken en kleine bomen. De wisselende combinaties staan zorgvuldig in dit boek beschreven, inclusief de namen en de kenmerken van de afzonderlijke planten.

  Dalby begon in 1996 met de aanleg van zijn tuin in Risskov bij het Deense Aarhus. Door samenwerking met twee tuinarchitecten kwam hij tot het uiteindelijke ontwerp: een verdeling in tuinkamers van verschillend formaat. Dit ontwerp gaf hem de mogelijkheid met kleur, vorm en hoogte aan de slag te gaan. Het is zijn passie om kleurtonen op elkaar af te stemmen en zo het hele jaar door een kleurrijke en bloeiende tuin te hebben.

  Er moet altijd iets bloeien, Claus leert je vooruit te denken!
  Extra informatie:

  Hardback
  256 pagina's
  Met illustraties
  April 2019
  1706 gram
  278 x 202 x 37 mm
  EAN: 9789089897992
  Terra

  Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00