Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Christine Ceulemans,Inleiding gezondheidspromotie voor verpleeg- en vroedkunde
  Inleiding gezondheidspromotie voor verpleeg- en vroedkunde
  € 21.50
  24 Bij u in huis op: dinsdag  Wat is gezondheid en gezond gedrag? Impliceert gezond gedrag ook gezondheidsgeletterdheid? Zijn we in staat om voor onze eigen gezondheid en die van anderen te zorgen? En hoe kan gezondheidspromotie en gezondheidseducatie het beste voorbereid en aangepakt worden?

  Verpleegkundigen en vroedvrouwen hebben een opdracht in het versterken van de gezondheidsvaardigheden en het gezonde gedrag van hun zorgvragers. Dit handboek biedt kaders om hun competenties voor deze opdracht verder te ontwikkelen, dit zowel in hun werk met individuele zorgvragers als met doelgroepen.

  In deze publicatie wordt aandacht gegeven aan de link met communicatie en relationele vaardigheden en wordt veel verwezen naar relevante bronnen en organisaties.

  Christine Ceulemans is socioloog. Zij begeleidt studenten Verpleegkunde en Vroedkunde aan de Karel de Grote Hogeschool tijdens hun opleiding tot gezondheidspromotor en maatschappelijk-sensitieve zorgverlener. Daarnaast werkt ze als zorgcoach binnen deze hogeschool.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  116 pagina's
  Januari 2023
  237 gram
  242 x 169 x 8 mm
  EAN: 9789044138863
  Garant

  24 Bij u in huis op: dinsdag