Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Chris Haughton,Goed zo, mama!
  • Chris Haughton,Goed zo, mama!
Chris Haughton,Goed zo, mama!
Goed zo, mama!
€ 14.99
24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenIn Chris Haughtons nieuwe prentenboek `Goed zo, mama!` reizen we af naar de Zuidpool, waar een pinguïngezin op zoek gaat naar een lekker visje. Papa Pinguïn en Kleine Pinguïn kijken toe hoe mama de zee in duikt, op jacht naar eten. Ze zwemt, vangt, springt en klimt, alles om een lekker visje bij Kleine Pinguïn te krijgen. Even lijkt mama een kleine tegenslag te hebben in de vorm van een grote gevaarlijke zeeolifant, maar Mama Pinguïn laat zich niet kisten!

De eigenwijze stijl en droge humor van Chris Haughton spatten weer van de pagina`s. Zijn prentenboek `Mama kwijt` werd Prentenboek van het Jaar 2012 en ook `Komt goed, kleine krab` is inmiddels een echte klassieker. Dit boek van Chris Haughton is weer een feest om voor te lezen en te bekijken. Met platen vol heerlijk koddig waggelende, flipperende en glijdende pinguïns tegen een achtergrond van een wederom verrassend palet aan kleuren.
Recensie:
NBD Biblion
S. van Bruinisse 22-12-2022
'Met grote, sfeervolle illustraties in kleur goed passend bij het verhaal. Een mooie uitgave, voor meerdere doeleinden bruikbaar, waar veel peuters en hun ouders van zullen genieten.'

Extra informatie:

Hardback
40 pagina's
Met illustraties
Oktober 2022
479 gram
268 x 257 x 12 mm
EAN: 9789025776404
Gottmer

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen