Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Charles Dickens,David Copperfield
  • Charles Dickens,David Copperfield
  • Charles Dickens,David Copperfield
David Copperfield
ingekorte editie
Lalito Klassiek
€ 18.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op vrijdag *
  • Vanaf € 20 gratis verzenden


Het werk van Charles Dickens is over de hele wereld bekend en geliefd. Niet zo bekend is dat Charles Dickens in het openbaar uit eigen werk voorlas en daarmee ook grote populariteit verwierf. Dickens had altijd al met veel plezier aan familie en vrienden uit zijn werk voorgelezen, toen hij in 1853, op het hoogtepunt van zijn literaire carrière, begon met het geven van lezingen. Hij gebruikte hiervoor episoden uit zijn romans die hij met verve aanpaste en verkortte, Op onnavolgbare wijze slaagde hij erin van elke lezing een voorstelling te maken, waarin alle rollen gespeeld werden door één man: de schrijver.

Dit boek bevat de volledige tekst die Charles Dickens voor zijn lezingen van David Copperfield gebruikte. De tragische voorvallen in de familie Peggotty, het drama van Steerforth’s dood, maar ook de komische David en Dora en Mr. Micawber komen in de woorden van Charles Dickens tot leven, en in de prachtige tekeningen
van Bert Osnabrug.

Het resultaat is een boeiend lees- en kijkspel, dat bovendien een prachtig voorproefje is van de complete roman.


Extra informatie:
Lalito Klassiek
Paperback / softback
52 pagina's
Met illustraties
Mei 2020
93 gram
210 x 148 x 6 mm
EAN: 9789491982743
Lalito


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.