Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Cees van Zoest,Kwaliteitszorg voor non-profitorganisaties
Kwaliteitszorg voor non-profitorganisaties
met succes overleven in een concurrerende markt
€ 40.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Kwaliteitszorg heeft de afgelopen jaren een steeds belangrijker plek gekregen binnen de instellingen voor educatie, zorg en welzijn. Steeds meer organisaties zijn overtuigd van het nut en de betekenis van kwaliteitszorg. Het maakt steeds meer onderdeel uit van de dagelijkse werkzaamheden binnen de instelling. Leidinggevenden en medewerkers zien dat kwaliteitszorg bijdraagt aan een kwalitatief hoogstaand aanbod en er voor zorgt dat instellingen met succes overleven.

Dit boek geeft antwoord op de vraag wat kwaliteitszorg is en hoe je dit binnen de organisatie met succes kunt opzetten. Centraal daarin staat de uitdaging om te werken aan concrete verbeteringen waarbij voortdurend de creativiteit van zoveel mogelijk medewerkers wordt benut. Zo wordt de dienstverlening geoptimaliseerd en de organisatie in al haar facetten verbeterd. Het boek biedt tal van concrete methodische handreikingen. Het accent ligt op de non-profitsector.

Doelgroep
Het boek is geschreven voor (aankomend) functionarissen in dienstverlenende organisaties die op enigerlei wijze te maken hebben met kwaliteitszorg en kwaliteitsbeleid.

Extra informatie:

Paperback / softback
167 pagina's
September 2010
334 gram
240 x 170 x 11 mm
EAN: 9789059315808
Boom

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen