Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Catheleyne van der Laan,Ongemerkt verder
  • Catheleyne van der Laan,Ongemerkt verder
Catheleyne van der Laan,Ongemerkt verder
Ongemerkt verder
€ 14.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Vier verhalen achter de DSM-V classificaties Borderline-persoonlijkheidsstoornis, Depressie, Posttraumatisch-stressstoornis en Gegeneraliseerde angststoornis.

Als je altijd gelijk hebt, maar je krijgt het niet. Als de wereld je vijandig gezind is. Als je steeds weer vastloopt in een kolerebende. Dan moet je een taaie zijn. En dat is Marloes. Maar hoe krijgt ze meer kalmte in haar opvoeding? Op cursus dan maar.

*
De groef is alles wat er nog is. Ploeteren en falen zingt de langspeelplaat van Gerard. Bijna zestig, uitgespeeld op de arbeidsmarkt, en de eeuwige stilte uit zijn jeugd wint terrein met de dag. Alleen een viervoeter kan hem nog redden.

*
Een groot hart waarin plek is voor iedereen. Haar afhankelijke moeder leunt. Haar gestoorde broer terroriseert. En vader geeft niet thuis. Liesbeth kan alles. Tot de deksel van de pot gaat en herinneringen aan een groot donker huis haar compleet onderuit halen.

*
Barend voorkomt tienduizend gevaren per dag. Als zijn dochter wordt aangereden, slaat zijn zorgkompas op hol. Zijn moeder zal nooit meer ontsnappen aan koning angst. Is hij nog op tijd zichzelf te bevrijden?Extra informatie:

Paperback / softback
216 pagina's
December 2020
326 gram
228 x 150 x 17 mm
EAN: 9789492261663
SaamUitgeverij

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen