Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Caroline Verstraeten,Zakelijk Frans
  • Caroline Verstraeten,Zakelijk Frans
Caroline Verstraeten,Zakelijk Frans
Zakelijk Frans
Efficiƫnt communiceren met je handelspartner
Prisma Taaltraining
€ 35.99
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Doe je zaken met Franstalige partners, dan helpt het enorm als je je in het Frans kunt uitdrukken, aan de telefoon, op een beurs of op zakenreis.

Met Zakelijk Frans train je vooral je mondelinge communicatie. Je leert over jezelf te praten, over je beroep, je bedrijf of producten, maar ook een bestelling te plaatsen, de planning door te nemen en problemen te bespreken.

Bij het boek download je gratis ruim 3 uur aan dialogen en luisteroefeningen, ingesproken door native speakers. Deze zijn de basis voor de hele training: gevarieerde opdrachten en uitleg over uitspraak, mailen, werkwoorden en ‘valse vrienden’ - woorden en uitdrukkingen die net iets anders betekenen dan je denkt.

Heel belangrijk is verder de extra informatie over de zakelijke cultuur in Frankrijk en België. Hoe spreek je elkaar aan, waar lunch en dineer je, hoe maak je goede afspraken? Zakelijk Frans geeft handige tips en wijst je op sociale valkuilen. Met deze cursus kun je je taalvaardigheid brengen op niveau A2.

Caroline Verstraeten doceerde bijna 30 jaar Frans, onder meer aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES). Ook geeft ze taal- en cultuurtrainingen aan prominente zakenlieden. Voor Teleac was zij co-auteur van de cursussen Frans voor bedrijf en beroep en Voilà, een reiswijzer.
Extra informatie:
Prisma Taaltraining
Paperback / softback
224 pagina's
November 2019
558 gram
250 x 190 x 15 mm
EAN: 9789000373147
Prisma

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen