Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Camilla de la Bédoyère,Over het dierenrijk
  • Camilla de la Bédoyère,Over het dierenrijk
Camilla de la Bédoyère,Over het dierenrijk
Camilla de la Bédoyère
Over het dierenrijk
encyclopedie voor jong en oud
€ 20.99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

`Over het dierenrijk` is een prachtige dierenencyclopedie - voor kinderen, maar ook voor hun ouders. In het boek komen de meest indrukwekkende dieren aan bod: gewervelden als zoogdieren, vogels en reptielen, maar ook insecten en andere ongewervelden.

Over het dierenrijk
Ben jij gek op dieren? Dan is `Over het dierenrijk` het boek voor jou! In deze mooie encyclopedie leer je werkelijk alles over dieren. Naast de prachtige illustraties staan de pagina`s boordevol essentiële informatie over de afgebeelde dieren en hun anatomie, gedrag en leefomgeving. Meer dan 250 grote pagina`s dik!

Encyclopedie voor kinderen (en hun ouders)
De basis voor deze encyclopedie vormden de meer dan duizend klassieke, soms paginagrote illustraties, die eerder zijn gebruikt in het Amerikaanse standaardwerk The Marshall Illustrated Encyclopedia of Dinosaurs and Prehistoric Animals. Deze prachtige plaatjes zijn nu speciaal voor kinderen in dit boek samengebracht. Met deze encyclopedie leer je een schat aan informatie over de afgebeelde dieren: hoe ze eruit zagen, hoe ze zich gedroegen en waar ze leefden. Een prachtboek voor de echte dierenliefhebber!

Extra informatie:

Hardback
256 pagina's
Met illustraties
Augustus 2015
941 gram
271 x 218 x 22 mm
EAN: 9789025760748
Gottmer

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen