Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bruce Fife,Stop Alzheimer nu
  • Bruce Fife,Stop Alzheimer nu
Bruce Fife,Stop Alzheimer nu
Stop alzheimer nu
€ 28.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

576 pagina`s met een onvoorstelbare hoeveelheid informatie en adviezen over neurodegeneratieve aandoeningen.Tegenwoordig lijden meer dan 35 miljoen mensen aan dementie.Elk jaar komen er wereldwijd 4,6 miljoen nieuwe gevallen bij ­elke 7 seconden één nieuw geval. De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. De ziekte van Parkinson, een andere voortschrijdende hersenstoornis, treft ongeveer 4 miljoen mensen over de hele wereld. Nog eens miljoenen lijden aan andere neurodegeneratieve stoornissen. Het aantal mensen dat door deze slopende ziekten wordt getroffen, stijgt elk jaar.Dementie en andere vormen van neurodegeneratie horen niet bij het normale verouderingsproces. De hersenen zijn volledig in staat een leven lang normaal te functioneren, ongeacht hoe lang iemand leeft. Hoewel ouder worden een risicofactor voor neurodegeneratie is, is dit niet de oorzaak! Dementie en andere neurodegeneratieve stoornissen zijn ziekteprocessen die met succes kunnen worden voorkomen en behandeld.In dit boek wordt een programma uiteengezet dat berust op  ketonentherapie en eetwijze. Deze methode wordt gesteund door tientallen jaren medisch en klinisch onderzoek en is succesvol gebleken in het herstellen van cognitieve functies en het verbeteren van zowel de gezondheid van de hersenen als de algehele gezondheid. Je ontdekt hoe je symptomen kunt voorkomen ­ en zelfs terugdraaien ­ die samenhangen met de 
ziekte van Alzheimer, Parkinson, amyotrofische laterale sclerose (ALS), multiple sclerose (MS), de ziekte van Huntington, epilepsie, diabetes, beroerte en allerlei vormen van dementie.De informatie in dit boek is niet alleen zinvol voor mensen die al aan een neurodegeneratieve ziekte lijden, maar voor iedereen die wil voorkomen ooit zo`n slopende aandoening te krijgen. Deze ziekten ontstaan niet van de ene dag op de andere. Ze ontwikkelen zich in de loop van vele jaren, tientallen jaren zelfs. Bij de ziekte van Alzheimer is al ongeveer 70% van de hersencellen die verantwoordelijk zijn voor het geheugen verwoest voordat zich symptomen voordoen. Je kunt alzheimer en andere neurodegeneratieve ziekten stopzetten voor ze je leven overnemen. Het beste kun je er nu mee beginnen. 

Dit boek vertelt je over:
* Welke maatregelen te nemen voordat symptomen zichtbaar 
worden.
* Wat zorgt voor gezonde hersenen en wat niet.
* Voeding om neurodegeneratieve ziekten te voorkomen.
* Waarom diabetes zich meestal ontwikkelt tot de ziekte van 
Alzheimer.
* Waarom je suiker moet vermijden om gezond oud te worden.
* De achtergrond van dementie, hoe het tot stand komt en hoe 
het te voorkomen.
* Waarom een hersenziekte geen erfelijkheidskwestie is, maar
een van de vele welvaartsziekten, die te voorkomen zijn.
* Hoe je symptomen die samenhangen met ALS,
alzheimer, parkinson, huntington, MS en epilepsie, diabetes en 
beroerten kunt voorkomen en zelfs terugdraaien.


Over de auteur
Dr. Bruce Fife, is schrijver, spreker, gediplomeerd voedingsdeskundige en natuurarts. Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven. De meeste over kokosvet. Hij is voorzitter van het Coconut Research Center, een organisatie die ten doel heeft om zorgverleners en het publiek over de positieve voedingsaspecten van de kokosnoot te onderwijzen.
Hij was de eerste die het medisch onderzoek naar de gezondheidsvoordelen van kokosolie bij elkaar bracht en het op een begrijpelijke en leesbare manier aan het grote publiek aanbood. Daarom wordt hij als een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van de gezondheidsvoordelen van kokosolie beschouwd. Zodoendewordt er ook wel naar hem verwezen als de kokosnootgoeroe en noemen velen hem respectvol dokter Coconut.

Extra informatie:

Paperback / softback
576 pagina's
Januari 2016
1197 gram
246 x 166 x 39 mm
EAN: 9789079872893
Succesboeken.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen